Jsi biker? Tak nesmíš chybět na závodě Škoda Auto Dolní Morava

Jsi biker? Tak nesmíš chybět na závodě Škoda Auto Dolní Morava

Datum vydání: 23.05.2023

Seriál Prima CUP míří na Dolní Moravu, kde si pro účastníky připravil své letošní čtvrté klání pod Králickým Sněžníkem. 

 

Na výběr jsou tři trasy, kdy ta nejnáročnější z loňského mistrovství České republiky nabídne světové parametry maratonského závodu. Závod si užijí jak amatéři, tak děti.
 

 

Nejnáročnější trasa měří 89 kilometrů s převýšením 3.000 výškových metrů. Závodníci hned v úvodu začnou stoupat na Stezku v Oblacích a zpět k prostoru startu, odkud zavítají na protější kopec Klepáč a rovnou do Polska. Trasa je provede kolem Králického Sněžníku přes vrchol Wysoczka a po hřebenovce okolo Tetřeví hory zpět k visutému mostu Sky Bridge 721, odkud se vrátí po trailech do cíle. 
 

 

Střední trasa B se oproti loňské trase výrazně zkrátila a nabídne 45 kilometrů s 1.450 výškovými metrů. Nejkratší trasa C, takzvaná Prima jízda, určená pro rodiny s dětmi a širokou veřejnost měří 17 kilometrů. 

 

Den na Dolní Moravě si užijí i děti do deseti let, pro něž se budou konat v prostoru areálu U Slona dětské závody.
 

 

Chybět nebude ani tombola s hlavní cenou dárkovým poukazem na ubytování na 1 noc pro dvě osoby se snídaní ve čtyřhvězdičkovém Hotelu Dvorana v Karlových Varech. Další cenou je kávovar Segafredo Espresso 1 včetně kapslí, ochranný vak mBag značky Montone a cyklocomputer s chytrými hodinkami iGet.

 

Dolní Morava však není jen o cyklistice. Atraktivní resort nabízí kromě Stezky v oblacích i Fun park, Mamutíkův vodní park, bobovou dráhu, lanový park a světovou raritu Sky Bridge. Připravte se na jedinečný moment, kdy se ocitnete 95 metrů nad horským údolím a přejdete celou 721 metrovou lávku. Takzvaný Sky Bridge 721 je nejdelším visutým mostem pro pěší na světě!

 

Vyrazte 3. června na Dolní Moravu a nebudete litovat. 

 

Přihlásit se můžete výhodně online na www.iprimacup.cz.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí