Jahoda má bronz z ME, Zatloukal a Konečný medailoví v Bedřichově!

Jahoda má bronz z ME, Zatloukal a Konečný medailoví v Bedřichově!

Datum vydání: 07.06.2022

Uplynulé dny byly úspěšné pro závodníky týmu NUTREND SPECIALIZED Racing. Handbiker Patrik Jahoda vybojoval na Mistrovství Evropy v Horním Rakousku vynikající bronzovou medaili v časovce a v silničním závodě obsadil čtvrté místo. 

Bikeři Jan Zatloukal a Filip Konečný v závodě Českého poháru horských kol v Bedřichově obsadili v kategorii U23 první a třetí místo. Jan Zatloukal navíc dále vede celkové pořadí Českého poháru jak v kategorii mužů Elite, tak i v kategorii jezdců do 23 let.   
 
Český reprezentant Patrik Jahoda na Mistrovství Evropy handicapovaných cyklistů v Horním Rakousku navázal na své úspěchy z minulého roku, kdy slavil titul Mistra Evropy a vybojoval vynikající třetí místo v silniční časovce jednotlivců. 

V silničním závodě zůstal Patrik těsně pod stupni vítězů, když podobně jako minulý rok obsadil čtvrté místo.
 
Dvojice talentovaných mladíků, Jan Zatloukal a Filip Konečný nastoupila společně, po pauze zaviněné zraněním Filipa a onemocněním Honzy, do dalšího závodu IZOMAT Českého poháru horských kol v Bedřichově bez většího zdravotního omezení a v závodě kategorie U23 slaví hned dvě pódiová umístění. Jan Zatloukal závod „třiadvacítkářů“ vyhrál a do posledního kola bojoval o stupně vítězů i v kategorii Elite, kde nakonec obsadil čtvrté místo. Filip Konečný si dojel pro velmi dobré třetí místo a další důležité body do rankingu UCI.

V celkovém hodnocení Českého poháru patří díky Janu Zatloukalovi dres lídra celého seriálu týmu Nutrend Specialized Racing nejenom v kategorii U23, ale i v kategorii Elite, což je pro Honzu i celý tým výzva před závěrečnými podniky Českého poháru, kterými bude červencové Mistrovství republiky ve Stupně a srpnový finálový závod v Harrachově.
 
Dvojici Zatloukal, Konečný v nejbližší době čeká závod Světového poháru v Leogangu (10 – 12.6.) a následně příprava na Mistrovství Evropy, které se uskuteční v portugalské Anadii v termínu 29.6. – 3.7.
 
Foto: Pavel Křikava    


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

DT Swiss představil nový Ratchet DEG Freehub s vůbec nejnižším záběrovým úhlem
19.04.2024 | Kategorie: ostatní
DT Swiss, světový lídr v oblasti cyklistických komponentů, představil svůj nejnovější produkt - Ratchet DEG freehub. Tento freehub je výsledkem dlouhých let vývoje a inovací, které DT Swiss přináší do světa cyklistiky.
Světový pohár horských kol na Vysočině spustil nový web i přihlášky do doprovodných závodů
19.04.2024 | Kategorie: MTB
Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě odstartuje již 24. 5. 2024!
Když vozík, tak jednokolka – proč se vyplatí na ně přesedlat
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Táhnout za sebou na kole vozík nemusí být otrava. Pravda, když se řekne cyklovozík, každému hned naskočí obrázek neforemné dvoukolové boudy s praporkem, která ztěžuje předjíždění na už tak úzkých a vybombardovaných okrskách.
Zahájení cykloturistické sezóny s Harmony a CykloŠvec v Písku
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Zveme vás na ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZÓNY v Písku v sobotu 20. 4. 2024.
Yeti SB165 2024 nově v mullet konfiguraci
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Yeti SB165 2024 je nejnovější přírůstek do rodiny horských kol Yeti, který přináší několik inovací a vylepšení. Toto kolo je určeno pro náročné terény a bike parky a je navrženo tak, aby poskytovalo vynikající jízdní vlastnosti a vysoký výkon.
» více novinek a videí