Hradecký cyklo festival 2020

Hradecký cyklo festival 2020

Datum vydání: 17.06.2020

Tradiční silniční závod v centru města Hradce Králové se bude opět konat 6. září 2020 od 15.00 hodin na Masarykově náměstí.

V rámci hlavního závodu kategorie muži ELITE se vám představí nejlepší české týmy v čele s domácím týmem Rafkarna IDEA Cycling. Závod je v letošním roce vypsán pro kategorie muži hobby, ženy hobby, juniory a juniorky.

Diváci závodu se letos mají opět na co těšit. Jako první se představí závodníci na handbikách, na kterých sportovci s různou úrovní tělesného handicapu předvádí naprosto neuvěřitelné výkony. Cílem Hradeckého Cyklo festivalu bylo od začátku představit divákům široké spektrum cyklistických odvětví a tento závod bude mít rozhodně co nabídnout. Dalším bodem programu Cyklo festivalu je opět závod na koloběžkách, který je zároveň zařazen do Českého poháru v koloběhu. 

Letošní lahůdkou, která nemá v Hradci Králové obdoby, je závod na celosvětovém fenoménu s kořeny v Anglii – kola typu Brompton. Jedná se o exhibici i závody současně a to na skládacích kolech! Ty však mají od klasické „Esky“ hodně daleko. Diváci uvidí, že i na „skládačce“ se dá pořádně zazávodit.

Celý závodní den vyvrcholí silničním kritériem RAFKARNA Velká cena Hradce Králové ELITE s trasou dlouhou 36 kilometrů. 

Finanční ceny pro kategorii MUŽI ELITE jsou vypsány ve výši 13 500 Kč. Věcné ceny od značek POC, LAWI, PIRELLI, LEZYNE, BIKE WORKX v hodnotě 90 000 Kč.

Program:

15:00

Český pohár handbike

15:40

IDEA STRNADEL Český pohár v koloběhu

16:10

IDEA STRNADEL Český pohár v koloběhu

17:00

RAFKARNA Velká cena Hradce Králové HOBBY

17:40

CYKLOSPECIALITY MCR a MSR skládacích kol Brompton

18:30

RAFKARNA Velká cena Hradce Králové ELITE

19:30 

AFTERPARTY po Velké ceně Hradce Králové a slavnostní zakončení celého Cyklo festivalu!


Registrace do závodu a více informací na www.velkacenahk.cz.

Zdroj a foto: TZ pořadatelé

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí