Maratonem Fofr cup pokračuje Peklo Severu

Maratonem Fofr cup pokračuje Peklo Severu

Datum vydání: 25.06.2018

Do Lužických hor se v sobotu 30. 6. sjedou závodníci všech výkonnostních kategorií. 

Pořadatelé závodů Peklo Severu připravili čtvrtý díl seriálu, cyklomaraton Fofr cup. Start a cíl závodu je v turisticky oblíbené obci Prysk (okres Česká Lípa). Závod určený pro všechny věkové i výkonností kategorie tradičně nabízí skvělé výkony vynikajících jezdců i zážitek pro sportovní nadšence. Očekává se pokračování těsných soubojů napříč všemi kategoriemi v boji o vítězství.
 
Trasa dlouhá 30,6 km vede po zpevněných a lesních cestách prostředím CHKO Lužické hory, v okolí turisticky atraktivních a oblíbených obcí Prysk, Mlýny a Kytlice. Vybraná místa tratě nabízí neopakovatelné úseky a výhledy, kvůli kterým stojí za to přijet závodit. Na své si díky rychlé, atraktivní a nenáročné trati přijdou jak nejlepší závodníci, tak i hobby cyklisté.
 
Pojďte se podívat do malebné krajiny Lužických hor, společně si zazávodit a strávit tak sportovní den s celou rodinou. Startují kategorie od nejmenších dětí, přes aktivní cyklisty i závodníci na kolech - hajtrách. Pro závodníky do 15 let je připraven okruhový cross-country závod dle vypsaných kategorií. Tyto kategorie jsou i letos vypsané pro vůbec nejmenší dětí – Mrňouskové 0-3 roky. Součástí hlavního závodu bude také vložený závod „Hajtra cup“ – závod hajter všeho druhu a věku. Vezměte staré dědovo kolo, oblečte se do recesistického obleku a přijeďte si objet okruh spolu se závodníky. Fantazii se meze nekladou, hlavním posláním je pobavit sebe i ostatní.

Prezentace závodu bude probíhat od 10:00 u vodní nádrže v Horním Prysku. Start prvních dětských kategorií je v 11:00. Hlavní závod startuje ve 14:00. Samozřejmostí je zajištění hudebního doprovodu, občerstvení (každý závodník na hlavní trase dostane poukázku na jídlo a pití v ceně závodu), komentování závodu nebo zdravotnické zajištění. 

Propozice a další důležité informace najdete na www.pekloseveru.cz nebo Facebooku.

Zdroj: TZ Martin Viktora, Foto: Tomáš Dvořák


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí