Firma Sýkora Sportswear bude oblékat reprezentační tým handicapovaných cyklistů!

Firma Sýkora Sportswear bude oblékat reprezentační tým handicapovaných cyklistů!

Datum vydání: 16.04.2018

Prezidium Českého svazu cyklistiky rozhodlo o novém výrobci reprezentačních dresů pro národní tým handicapovaných cyklistů.

Důvodem změny je především výrazné zvýhodnění výrobních a dodavatelských podmínek a snaha Českého svazu cyklistiky více podpořit skupinu handicapovaných cyklistů, kteří patří k absolutní světové špičce s tituly mistrů světa, vítězů Světového poháru či paralympijských her jak na dráze, tak v silničních disciplínách.

Firma Sýkora Sportswear bude handicapovaným reprezentantům vyrábět dresy individuálně s ohledem na jejich handicapy, disproporce a individuální potřeby.

Novinkou jsou také kompletní sponzorské sady oblečení pro medailisty mistrovství světa, Evropy, Světového poháru a paralympijských her.

Širší reprezentaci budou výrobky dodávány ve výrobních cenách podle ceníku, který tým handicapovaných cyklistů významně zvýhodňuje, oproti minulým letům.

Firma Sýkora, obléká mimo jiné i týmy pražské Dukly, Dukly Brno, Nutrend Specialized Racing, FAVORIT Brno, SUPERIOR MTB Team, GT Oportunity MTB team, Duklu Bratislava nebo nejúspěšnějšího handicapovaného cyklistu světa, Jiřího Ježka či mistra světa v cyklokrosu Martina Bínu. 
 
Nutno dodat, že jsou to právě špičkoví cyklisté, kteří se svými poznatky a připomínkami významně se podílejí na vývoji oblečení. Tímto procesem se firmě Sýkora Sportswear podařilo vyrobit závodní kolekci, srovnatelnou se světovou špičkou, navíc v dostupných cenách.
"Je nám ctí a potěšením podpořit tímto naše skvělé sportovce, velmi si téhle nové spolupráce cením a věřím, že bude přínosná pro obě strany. Určitým způsobem je to něco nového, myšleno individuálním přístupem a osobními setkáními s konkrétními sportovci, čímž tahle nová smlouva velmi nabývá na důležitosti," říká o významné smlouvě, která je uzavřena do konce roku 2020, majitel firmy, Jan Sýkora.
Zdroj a foto: TZ CATHS

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (22.4-28.4.2024)
21.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
V novém týdnu Vám opět přinášíme svěží dávku výhod a jedinečných příležitostí! Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
» více novinek a videí