Favorit Brno se chystá na soustředění ve Španělsku

Favorit Brno se chystá na soustředění ve Španělsku

Datum vydání: 17.01.2021

Tým mužů Favoritu​ Brno opět na kolech Stevens doplněný o tři juniory vyrazí zanedlouho na úvodní tréninkový kemp v novém roce do španělské Estepony, kde před sezónou najíždí kilometry už několik let. 

„Věřím, že budeme moci normálně odletět a trénovat tam bez omezení v ideálních klimatických podmínkách. Samozřejmě, že je kvůli Covidu vše komplikovanější. Každý, kdo teď cestuje do Španělska, musí mít test před odletem a po návratu, ale trénovat se tam zatím dá normálně. Tak doufám, že to vydrží a přípravu v teple nic nenaruší,“ řekl šéftrenér Favoritu František Trkal. 

„Do Španělska odletíme ve dvou skupinách. Už 14. ledna tam zamíří Vojta Kmínek a Michal Procházka, 24. ledna se k nim připojí Petr Hampl, Adam Křenek, Josef Čekal, David Kopelent, Michal Rotter, David Kulhánek a junioři Štěpán Široký, Štěpán Telecký a Marek Jelínek, které už chceme více zapojovat do týmu mužů. Široký a Jelínek jsou druhoročáci, Telecký je sice v juniorech prvním rokem, ale výkonnostně je jinde než ostatní. Má neskutečný motor,“ přiblížil šéftrenér s tím, že ve Španělsku bude tým trénovat do 14. února. 

Jeho svěřenci absolvovali začátkem týdne zátěžové testy.

„Je vidět, že i ta loňská sezóna něco přinesla a kluci se zlepšili. S výsledky testů jsem spokojený,“ uvedl František Trkal.

Během svátků měli závodníci Favoritu volnější program.

„Trošku si odpočinuli, aby nabrali síly do další části sezóny. I když je situace složitá a nikdo v tuto chvíli neví, jak se sezóna bude vyvíjet, musíme být neustále ve střehu a připraveni,“ dodal šéftrenér.

Závodníci Favoritu Brno závodí na kolech Stevens s řetězy KMC a v přilbách Catlike.
 
Zdroj a foto: TZ Favorit Brno



Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Colnago G4-X: Aerodynamické prvky i na gravel kole
01.05.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
Colnago, prestižní italský výrobce jízdních kol, právě oznámil vydání svého nejnovějšího modelu, Colnago G4-X 2024. Tento model představuje nejnovější inovace a technologie v oblasti cyklistiky a slibuje, že posune hranice toho, co je možné na kole dosáhnout.
Stevens E-Maverick
01.05.2024 | Kategorie: MTB
Lehký a hravý pro maximální zábavu na stezce - to bylo zadání pro vývoj nové řady E-Maverick Light Assist e-fully.
Vydařený bikový víkend na Zličíně a pokračování ŠKODA Pražského MTB poháru už ve středu
30.04.2024 | Kategorie: MTB
ŠKODA Pražský MTB pohár pokračoval vydařeným víkendem v téměř ideálním cyklistickém počasí na Zličíně. Závodů se účastnilo velké množství ​bikerů z celé republiky.
Prima CUP na Dolní Moravě nebude jen o cyklistice, užije si ho každý
29.04.2024 | Kategorie: MTB
Dolní Morava se stane již po šesté dějištěm seriálu horských kol Prima CUP a jak už zde bývá zvykem, cyklistika nebude pouze jedinou možností, jak si užít druhý červnový víkend.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (29.4-5.5.2024)
29.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Nový týden, nová vlna slev! Přinášíme Vám čerstvou dávku výhod a jedinečných příležitostí. Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
» více novinek a videí