Favorit Brno: Telecký dvojnásobným medailistou z MČR, Mikulášková bere stříbro

Favorit Brno: Telecký dvojnásobným medailistou z MČR, Mikulášková bere stříbro

Datum vydání: 18.08.2020

V uplynulém týdnu se v Plzni uskutečnil republikový šampionát mládeže v silničních disciplínách.

O medaile se bojovalo ve časovce a silničním závodě jednotlivců. Pořadatelé z Roman Kreuziger cycling Academy připravili krásnou trať, organizace a zabezpečení bylo na špičkové úrovni a tak nic nebránilo mládeži předvádět ty nejlepší výkony. V časovce se blýskla mladá naděje Alice Mikulášková. Náročná trať ji seděla a už na mezičase jsme věděli, že dnes má svůj den. V cíli z toho byla stříbrná medaile se ztrátou 10 sekund na Veroniku Jadrnou (Sportcomplex Břeclav). V kadetech se vedly velmi vyrovnané boje až do samého závěru. Štěpán Telecký svoji trať doslova prolétl a jeho výkon zajistil pro TJ Favorit Brno opět stříbrnou medaili.

Velkým překvapením se stal Matyáš Muroň na pátém místě. V silničním závodě žákyň Alice dosportovala v hromadném dojezdu pro pátou příčku, v kadetech po velmi rychlém závodě, kdy spurt byl v mírném stoupání se prosadil opět Štěpán tentokráte na bronzovou pozici. Pochvalu zaslouží i naši junioři, na náročné trati s délkou 133 kilometrů šlo o velmi náročný závod. David Kopelent a Josef Čekal statečně bojovali až do samého závěru a oba se umístili v top ten na příčkách devět a deset.

„Mistrovství bylo perfektně uspořádané, opět jsme posbírali pár medailí, pro naše žáky to byl první velký závod, kde sbírali zkušenosti,“ hodnotil pozitivní průběh akce Lukáš Petr.

V rámci SCM a SVS přidala Veronika Jadrná dvě zlaté medaile a pochvala patří všem zúčastněným za maximální nasazení a přístup při závodech.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (22.4-28.4.2024)
21.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
V novém týdnu Vám opět přinášíme svěží dávku výhod a jedinečných příležitostí! Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
» více novinek a videí