Favorit Brno: Procházka a Gruber na Stevens v top 20 na mistrovství republiky

Favorit Brno: Procházka a Gruber na Stevens v top 20 na mistrovství republiky

Datum vydání: 25.08.2020

Dva závodníci Favoritu Brno se v s​ilničním závodě jednotlivců mužské elity na mistrovství republiky v Mladé Boleslavi dostali do top 20. Michal Procházka skončil osmnáctý, Pavel Gruber o místo za ním.

Z dalších cyklistů Favoritu byl Petr Hampl 28., David Kulhánek 33., Adam Doležal 39. a Adam Křenek 45. Vojtěch Kmínek, který jel dlouho v úniku, nedokončil.

„Byl to hodně náročný závod, kluci nastoupali skoro tři tisíce metrů. Věřil jsem, že by ta trať mohla sedět lidem, jakou jsou Hampl, Procházka nebo Gruber. Nakonec máme dva lidi v top 20, což není v té konkurenci špatné a zhruba to odpovídá možnostem kluků. Možná jsem čekal trochu víc od Petra Hampla, ale vnitřně jsem spokojen. Pořád jsme se pohybovali v hlavní skupině, a když se to dělilo, došlo pod kopcem k hromadnému pádu, kde tři naši závodníci zůstali. Neříkám, že by tam pak stoprocentně byli, ale šance na lepší výsledek by byla větší. Nedá se nic dělat. Do cíle dojelo jen 45 lidí a hned šest bylo od nás, takže to rozhodně není špatné,“ zhodnotil vystoupení šéftrenér Favoritu František Trkal.

Foto: Ján Melicher/jmphoto.sk, Zdroj: TZ FB


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí