Dramatickou soutěž týmů Pražského MTB poháru vyhrála Dukla Praha

Dramatickou soutěž týmů Pražského MTB poháru vyhrála Dukla Praha

Datum vydání: 05.10.2017

Sledovaná soutěž týmů Pražského MTB poháru 2017 měla dramatický závěr, který by si patrně přáli v​šichni pořadatelé týmových soutěží.

O vítězném družstvu totiž rozhodoval až finálový závod do kterého nastupovali oba favorité, Bikeclinic Junior Team a Dukla Praha se stejným počtem bodů. Ovšem ani finálový závod nepřinesl vítěze a tak muselo být uplatněno pravidlo, kdy se započítávají výsledky závodníků dalších kategorií ve finálovém závodě. Vítězem dramatické a prestižní soutěže týmů Pražského MTB poháru pro rok 2017 se stává tým Dukly Praha, který obhájil své loňské prvenství před druhým Bikeclinic Junior Teamem. Na třetí pozici se umístil, rovněž velice silný oddíl, ADASTRA Sokol Veltěž.

„Naše vítězství v soutěži týmů není jenom obrazem silné mládežnické skupiny, kterou nyní v Dukle máme, ale také vynikající nálady, která v týmu panuje mezi závodníky, rodiči dětí, trenéry a „áčkovým“ týmem Dukly se kterým se při tréninku i závodech prolínáme. Moc jsme si společně přáli tu soutěž vyhrát, vítězství si velmi ceníme a jenom korunuje úspěšnou sezónu, kterou tým Dukly prožívá napříč disciplínami,“ zářil nadšením šéftrenér mládeže v Dukle Praha, Petr Hejhal.

Vítěze čeká velmi hodnotná cena, kterou věnuje cestovní společnost Nemo Selekta a tou je zájezd do cyklistické destinance na jarní soustředění.

Samozřejmostí pak bude vyryté jméno Dukly Praha na podstavci velkého Pražského MTB poháru, kde jsou takto zvěčněni vítězové všech kategorií od počátku vzniku soutěže.

Dukláci převezmou cenu na slavnostním večeru Pražského MTB poháru s vyhlášením a koncertem kapely s kladným vztahem k cyklistice, který se uskuteční v Music clubu Lidového domu Kbely dne 10.listopadu od 19 hodin.
 

 
Zdroj: TZ SKC Praha, foto: Barbora Klap


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí