Do Síně slávy TOMKET Pražského MTB poháru vstoupil Miloslav Kvasnička!

Do Síně slávy TOMKET Pražského MTB poháru vstoupil Miloslav Kvasnička!

Datum vydání: 18.11.2018

Do posledního místa zaplněný sál Music klubu Lidového domu Kbely aplaudoval nejúspěšnějším účastníkům seriálu závodů v olympijském cross country TOMKET Pražský MTB Pohár 2018, pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů, včetně c​yklistů s handicapem, kteří na slavnostním večeru převzali unikátní pohár s typickou pražskou žulovou kostkou.   

Ze slavnostního večera se během pětileté historie stala show, kterou v sympatickém stylu moderují Miroslav Lenc a paralympijský vítěz Jiří Ježek. Mimo účastníky TOMKET Pražského MTB poháru 2018 své ceny obdrželi také nejúspěšnější cyklisté pražských klubů v disciplínách: dráha, silniční cyklistika, BMX, MTB, sálová cyklistika, cyklokros a handicapovaní cyklisté.

Prestižní ocenění Osobnost pražské cyklistiky pro rok 2018 si odváží velký talent české cyklistiky, dráhař a silničář pražské Dukly, Petr Kelemen.
 
Z celkových výherců mládežnických kategorií byl vylosován držitel horského kola, které od Miloše Voleského z Velocentrum Voleský převzal Filip Jech z týmu ADASTRA Sokol Veltěž.

Vítězové kategorií dospělých cyklistů zase losovali, kdo se stane držitelem vozu Toyota RAV 4 Hybrid na dobu 3 měsíců. Cenu z rukou Vlastimila Houšky, marketingového ředitele společnosti Emil Frey převzal Jiří Chyba z týmu NUTREND Specialized Racing.
 
Titul Trenér roku obdržel Pavel Mišoň, jehož tým ADASTRA Sokol Veltěž také vybojoval ocenění TÝM ROKU, o jediný bod před Duklou Praha a Bikeclinic Junior Teamem.
 
Objevem roku se stal Adam Bradáč z Dukly Praha, který v kategorii žáků nenašel v sezóně 2018 přemožitele a stejnou dominanci jako v TOMKET Pražském MTB poháru, předváděl i na republikové úrovni, stal se vítězem Českého poháru horských kol a náleží mu i dres Mistra České republiky.
 
Gratulaci Adam obdržel od legendy pražské a československé cyklistiky a sportu, Miloslava Kvasničky, který vstoupil do Síně slávy TOMKET Pražského MTB poháru.

Závodník pražské Dukly, držitel tří stříbrných medailí z mistrovství světa v cyklokrosu a také dvou medailí z juniorského mistrovství světa a dlouhou dobu také nejúspěšnější český biker, kterého výsledky v závodech mistrovství světa a světového poháru dokázal vylepšit až olympijský vítěz, Jaroslav Kulhavý.

Populární „Kvásek“ se tak postavil po bok dalších pražských osobností, které již vstoupily do Síně slávy TOMKET Pražského MTB poháru.

Legendárního trenéra Dukly Praha a české reprezentace Pavla Vršeckého a mnohonásobné mistryně světa Bohunky Lomové, jejíž památce tímto pořadatelé věnují tichou a hlubokou vzpomínku…
 

Foto: Barbora Klap, zdroj: TZ pořadatelé

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
Cape Epic 2024: Češi bojují, Beers s Grottsem míří k triumfu
23.03.2024 | Kategorie: MTB

Předposlední etapa Cape Epicu prověřila odolnost jezdců. Zatímco lídři Matthew Beers a Howard Grotts si vítězstvím upevnili pozici na čele závodu, čeští reprezentanti zažívali krizové chvíle. 

 
» více novinek a videí