Do Síně slávy Pražského MTB poháru vstupuje Cyril Schejbal!

Do Síně slávy Pražského MTB poháru vstupuje Cyril Schejbal!

Datum vydání: 03.01.2022

Cyril Schejbal je další cyklistickou osobností, která vstupuje do Síně slávy Pražského MTB poháru.

Dlouholetý trenér a funkcionář pražské Dukly i české cyklistiky rozšiřuje vybranou společnost ve které již jsou: trenér mistrů světa Pavel Vršecký, mnohonásobná světová medailistka Bohunka Lomová, světový cyklokrosař a biker Miloslav Kvasnička, legendární komentátor Jindřich Pulman a FRAJER - šestinásobný paralympijský vítěz Jiří Ježek.
 
Dlouholetý úspěšný trenér a funkcionář pražské Dukly Cyril Schejbal byl uveden do Síně slávy Pražského MTB poháru. Cyril Schejbal byl přítomen u všech výrazných úspěchů pražské Dukly, silničních či dráhových triumfů ať už v pozici trenéra nebo šéftrenéra týmu Dukly Praha. Zajímavostí je, že mezi jeho svěřence, mimo jiné, patřil ve svých juniorských letech i jeden z našich nejúspěšnějších dráhařů a silničářů a současný šéftrenér dráhové reprezentace, Milan Kadlec. Cyril Schejbal stále žije cyklistikou naplno a v současné době působí jako vedoucí představitel Sportovního centra mládeže při TJ Dukla a dohlíží na přípravu talentované mládeže v pražské Dukle.   
 
Pořadatelé Pražského MTB poháru udělují nad rámec vyhlášení jednotlivých kategorií také další, prestižní ceny, jak velí devítiletá tradice pražské soutěže v olympijském cross country horských kol pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů, včetně cyklistů s handicapem. Ceny v podobě unikátního poháru s pražskou dlažební kostkou jsou připraveny i pro „Objev roku 2021“, a „Trenéra roku 2021“.
 
Ceny pro rok 2021 získávají:

Objev roku 2021: Emma Semerádová
Trenér roku 2021: Zuzka Dlabová a Karel Kubín

Objevem roku 2021 je začínající cyklistka Emma Semerádová z týmu Jaroslava Žitného, Cyklostar Trek Pirelli.

Malá Emma dokázala zvítězit ve všech závodech ŠKODA Pražského MTB poháru 2021 a dominovala startovnímu poli kategorie holčiček ve věku 5 – 6 let.
 
Cenu Trenér roku, každý rok uděluje Viktor Zapletal, trenér českého reprezentačního týmu horských kol. Uznávaná trofej míří tento rok do pražské klubu SK VELO a to trenérské dvojici Zuzka Dlabová – Karel Kubín. Trenéři SK VELO výborně připravili svůj tým nejenom z pohledu všech pohárových závodů sezóny 2021. Na výbornou SK VELU vyšly především závěrečné podniky seriálu, které díky výborným výsledkům přinesly týmu hned tři celková prvenství v prestižních kategoriích: kadeti, junioři a muži Open. To představuje pro sympatický a stále rostoucí pražský bikový klub jeden z nejvýznamnějších výsledků v historii. 
  

Zdroj a foto: TZ PP
Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (22.4-28.4.2024)
21.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
V novém týdnu Vám opět přinášíme svěží dávku výhod a jedinečných příležitostí! Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
» více novinek a videí