Do Kauflandu eKOLOgicky: obchodní řetězec u vybraných prodejen instaluje speciální stojany na kola

Do Kauflandu eKOLOgicky: obchodní řetězec u vybraných prodejen instaluje speciální stojany na kola

Datum vydání: 22.07.2019

V rámci podpor​y svých zákazníků, kteří chtějí udělat něco nejen pro své zdraví, ale také pro životní prostředí, se společnost Kaufland rozhodla podpořit cyklomobilitu a u vybraných prodejen nainstalovat unikátní cyklistické stojany.

„Cyklisté, kteří přijedou na nákup, si svá kola mohou nejen zaparkovat, ale jednoduchým způsobem také zabezpečit a v případě elektrokol i zdarma nabít,“ říká Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland.

Bezpečné parkování jízdních kol a obava cyklistů z odcizení je nejčastějším problémem, který brání většímu rozvoji cyklomobility nejen ve městech. Obchodní řetězec Kaufland, pro nějž je šetrný přístup k přírodě a zdravý životní styl jednou z priorit, proto počátkem května u několika svých prodejen nainstaloval světově jedinečné stojany na kola K-Bike od firmy Keylog.  

„Díky nim mohou zákazníci své kolo snadno a bezpečně připoutat, aniž by s sebou museli vozit vlastní zámek. Pro uzamčení řetězem stačí použít pouze jakoukoli bezkontaktní kartu (včetně např. karty na městskou hromadnou dopravu) nebo mobilní aplikaci,vysvětluje Renata Maierl a dodává:

„Velkou výhodou zmíněného bezpečnostního řetězu je to, že jej není možné překonat pákovými kleštěmi, jak je tomu u většiny běžných cyklozámků, a kola jsou tak před krádeží spolehlivě chráněna.“

Cyklostojany K-bike byly doplněny o možnost dobíjení elektrokol a disponují připojením na internet, plně tak zapadají do konceptu chytrých měst, jehož cílem je zvýšit kvalitu života jejich obyvatel. Kromě toho, že umožňují kolo bezpečně uzamknout, fungují zároveň jako bezplatná dobíječka elektrokol.


K-Bike stojany jsou již před prodejnami Kaufland v Hradci Králové, v Pardubicích I. a Pardubicích II. Na začátku srpna budou instalovány u dalších dvou prodejen v Prostějově.

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí