Devítiletá Ruby jde za svým snem po stopách Sagana s nabušeným kolem

Devítiletá Ruby jde za svým snem po stopách Sagana s nabušeným kolem

Datum vydání: 18.10.2017

Devítiletá Britka jménem Ruby se baví cyklistikou a dává o sobě vědět celému světu.

O Ruby Wissac jsme vás informovali již v březnu, když na sebe po vzoru Petra Sagana upozornila videem, kde si po tréninku nasypala do dlaní gumové medvídky Haribo. Napodobení trojnásobného světového šampiona Petra Sagana na sociálních sítích nezůstalo dlouho bez povšimnutí. A chytil se dokonce i samotný Peter Sagan. To jistě Ruby nečekala a dá se říci, že se jí tím otevřely dveře do profesionální cyklistiky.

Ruby se ve svém útlém věku stala hrdou ambasadorkou značek Specialized a Sram. A právě díky spolupráci se společností Sram se její stroj Specialized Allez pyšní novou sadou Sram Red eTap.


I její sociální sítě (Instagram a Twitter) jsou plné tématických fotek, z nichž vyzařuje nadšení mladé dívky pro cyklistiku.

Na jejím profilu jsou mimo jiné k vidění i fotografie s Jensem Voightem, Zdeňkem Štybarem, Saganem a mnohými dalšími úspěšnými závodníky.

Bez povšimnutí nezůstalo ani její nedávno zveřejněné video z tréninku na trenažéru. Posuďte sami, zda byste podobný trénink zvládli i vy.
 
 
 

Příspěvek sdílený RubyWIsaac (@rubywisaac),

 
Několik dalších zajímavých fotografíí:

 

Příspěvek sdílený RubyWIsaac (@rubywisaac),

 

Příspěvek sdílený RubyWIsaac (@rubywisaac),


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
Cape Epic 2024: Češi bojují, Beers s Grottsem míří k triumfu
23.03.2024 | Kategorie: MTB

Předposlední etapa Cape Epicu prověřila odolnost jezdců. Zatímco lídři Matthew Beers a Howard Grotts si vítězstvím upevnili pozici na čele závodu, čeští reprezentanti zažívali krizové chvíle. 

 
» více novinek a videí