Desátý FOR BIKES představí novinky od slavných značek i dvě desítky elektropohonů

Desátý FOR BIKES představí novinky od slavných značek i dvě desítky elektropohonů

Datum vydání: 28.03.2019

Jubilejní ročník českého cyklistického veletrhu FOR BIKES chystá pro návštěvníky novinky a trendy z oboru od slavných tuzemských​ i zahraničních značek, ale také představí dvacítku elektropohonů.

Návštěvníci budou mít navíc ojedinělou možnost vyzkoušet sdílená elektrokola. Akce se koná v PVA EXPO PRAHA ve dnech 29. až 31. března. Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky FORD.

Největší český veletrh cyklistiky FOR BIKES zaplní v areálu PVA EXPO PRAHA plochu přes 15 000 m2 v pěti halách výstaviště. Představí tisícovky kol a cyklistických doplňků a plánuje bohatý doprovodný program. Ke svému jubilejnímu ročníku představí v letňanských halách prestižní značky z Česka i zahraničí.

Unikáty na jednom místě

Milovníci a znalci cyklistického oboru si jistě nenechají ujít nabídku novinek od značek Scott, Cannondale, Trek, Bianchi, Isaac, Colnago, Kross, Haibike, Giant nebo Cube. Chybět nebude ani plajáda tuzemských brandů. V Letňanech se představí například Apache, Author, Crussis, Kellys, Rock Machine.

Pro návštěvníky, kteří uvažují o koupi elektrokola pro každého člena rodiny, bude k dispozici také řada testovacích strojů. Ty si budou moci vyzkoušet na připravených venkovních i vnitřních drahách v areálu výstaviště. V rámci veletrhu bude vybudována celá Bafang E-Hala s více než dvaceti druhy elektropohonů. Premiérou na veletrhu FOR BIKES bude v jeho desátém ročníku také možnost pro návštěvníky vyzkoušet si, jak fungují sdílená elektrokola Freebike.

Vzácní hosté i atraktivní soutěže

Akce vypukne v plné síle po slavnostním zahájení, kterého se v pátek 29. března v 11.00 zúčastní řada osobností v čele s ambasadorem akce, paralympionikem Jiřím Ježkem. Již ve 12.00 začne tisková konference ŠKODA AUTO a nové cyklistické platformy We Love Cycling ve Vstupní hale II. Jejími vzácnými hosty budou Kateřina Neumannová, Karla Štěpánová nebo Jiří Ježek a další.

V rámci oslav budou návštěvníci vyhrávat. Připraveny jsou mimo jiné dvě hlavní ceny, které si výherci odnesou z letňanského výstaviště domů. Pro tuto příležitost si společnost Universe Agency připravila celoodpružené horské kolo Author A-Ray 29 a elektrokolo Author Engine 29 v celkové hodnotě 100 tisíc korun. Milovníci cestování mohou vyhrát zájezd od CK Adventura do Provence v hodnotě 30 000 korun.

V rámci doprovodného programu nebudou chybět cyklistické závody pro profesionály i širokou veřejnost, ukázky cyklistických dovedností nebo testovací dráhy pro děti. V rámci veletrhu FOR BIKES proběhne také Family Day v neděli 31. března, kdy bude možné vyzkoušet si dětské testovací dráhy, pumptrack, dopravní hřiště, pestrou nabídku trenažerů a simulátorů, ale také se například dozvědět něco o základech první pomoci.

Více informací o veletrhu najdete na: www.forbikes.cz a na facebooku FOR BIKES. 



Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí