Cyklohelmy jsou nezbytným vybavením pro náročné cesty

Cyklohelmy jsou nezbytným vybavením pro náročné cesty

Datum vydání: 11.08.2020

Dospělí je sice ​nosit nemusejí, ale záleží určitě také na jejich zodpovědnosti.


Cyklista, který myslí preventivně na všechno, ji bude mít nasazenou i na krátkou projížďku za město. Potká se totiž pravděpodobně s auty a nikdy neví, co se může stát na frekventovanějších silnicích. Lepší je, když jsme na nebezpečí připraveni a ochrana je velmi důležitá. Při cyklistice totiž každoročně utrpí těžká zranění tisíce lidí a mnohdy jde právě o oblast hlavy…

 


Umožní poslech hudby nebo telefonování

 

Propojí se snadno s chytrým mobilním telefonem a ovládání je pak hračkou, zvláště pokud dostanete přímo na řídítka dálkové ovládání – jedno kliknutí za jízdy a zapnete LED signalizaci, která upozorní ostatní účastníky silničního provozu.
 


Cyklohelmy ale umějí ještě více, dokáží vám totiž i během jízdy zprostředkovat oblíbenou hudbu nebo umožnit telefonický hovor. V obou případech nebude nijak narušena pozornost cyklisty, protože poslech hudby nevyžaduje nasazení sluchátek – přímo v helmě jsou totiž zabudované důmyslné stereo reproduktory. Při stoupání po horských cyklostezkách si tak můžete notovat své oblíbené melodie, díky nimž také lépe udržíte tempo. A dobrá nálada se přeci také počítá, že?
 

Bezpečnost především, to vše s novou technologií
 

Slyšeli jste už někdy o MIPS? Multi-Directional Impact Protection System znamená jediné, mnohem lepší ochranu hlavy u cyklistických nebo lyžařských přileb. Jde o novinku, která se velmi rychle ujala u všech, kdo myslí v první řadě na bezpečné sportování. Fatálních úrazů hlavy přibývá, riziko tedy není vhodné podceňovat. Prohlédněte si proto aktuální nabídku cyklistických přileb na cel-tec.cz, hrají všemi barvami a jistě vám některá z nich padne do oka! Jsou velmi lehké, vzdušné a pohodlné i pro celodenní nošení, tudíž není co více dodávat…

Zdroj a foto: Mevia.cz


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí