Cyklistická podzimní klasika! ZP 211 Mikulov již 2. října

Cyklistická podzimní klasika! ZP 211 Mikulov již 2. října

Datum vydání: 03.09.2021

Kde jinde si zpříjemnit cyklistickou sezonu než na jihu Moravy a to přímo v Mikulově na závodě seriálu Prima CUP. 

 

Mikulov vás svými ideálními podmínkami pro podzimní cyklistiku nadchne. Na výběr jsou dvě trasy a dětské závody pro děti do 10 let, které si zasoutěží v pestrém terénu kolem Amfiteátru pod Turoldem.
 

 

Obě trasy odstartují tradičně na náměstí v Mikulově, odkud se ta delší vydá směrem ke Klentnici, podél Děvína k Novomlýnské nádrži. Trať povede k Novým Mlýnům a naváže na kratší Prima jízdu zkrácenou po asfaltovém úseku přes Milovice. Poté společně zamíří na Bulhary a Sedlec, odkud se vrací zpět ke Klentnici a přes Turold do Mikulova. Obě trasy finišují v amfiteátru pod Turoldem.
 

 

Děti závodí v osmi různých kategoriích – od nejmenších na odrážedlech po děti do 10 let. Ti nejlepší se mohou těšit na ceny z hračkářství Pompo, ale také na tombolu, která bude pro všechny zúčastněné děti.

 

Kromě příjemné moravské atmosféry se můžete těšit na tradiční páteční večerní procházku na Svatý kopeček, které se účastní nejen hokejová legenda a olympijský vítěz Dominik Hašek, ale mnoho známých osobností jak z veřejného prostoru, tak ze sportu. Vše za doprovodu kvalitního vína nebo burčáku. Místní speciality budou k dispozici také po celý závodní den v areálu závodu, kdy můžete ochutnat produkty z Vinařství rodu Pazderků přímo z Mikulova.

 

Stejně jako předešlé závody seriálu Prima CUP i závod v Mikulově, který je pod patronací Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR mohou pojištěnci využít několik výhod, jako je například sleva 10 % na startovné. Členové Integrovaného záchranného systému se mohou účastnit zcela zdarma a soutěží po celý rok o Pohár IZS.
 

 

V Jihomoravském kraji můžete strávit celý víkend. V kraji zaslíbeném slunci a vínu najdete místa podobná Toskánsku či Provence i další památky UNESCO: nejznámější funkcionalistickou stavbu světa, brněnskou vilu Tugendhat, a Lednicko-valtický areál coby nejrozsáhlejší komponovanou krajinu Evropy. Další podrobnosti o možnostech v Jihomoravském kraji najdete na portálu kudyznudy.cz.

 

Přihlásit se můžeš již nyní na www.iprimacup.cz.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí