Cycling University připravuje cyklus přednášek na podzim roku 2020!

Cycling University připravuje cyklus přednášek na podzim roku 2020!

Datum vydání: 09.03.2020

Populární vzdělávací projekt Českého svazu cyklistiky - Cycling University bude v roce 2020 pokračovat podzimním blokem přednášek.

 

Přednášky budou volně navazovat na témata roku 2019 a rozšíří se o řadu novinek a informací s ohledem na světový i tuzemský cyklistický a sportovní vývoj v roce 2020.

„Rok 2020 přináší českému i světovému sportu mnoho nového a zajímavého. Stačí zmínit neuvěřitelné výkony dráhařů na nedávném Mistrovství světa jen pár měsíců před Tokiem a bude zajímavé sledovat vše, co nám Tokio ještě přinese. Ale je pro nás důležité diskutovat a mít povědomí i o věcech, které se sportem souvisejí a značně ho ovlivňují. Tím mám na mysli aktuální problém jménem koronavirus nebo změnu financování českého sportu přechodem na Agenturu pro sport. Není od věci pobavit se o řadě změn, které Český svaz cyklistiky v posledních dvou letech realizoval, například rekonstrukce Sportovních center mládeže nebo diskutovat o řadě nových cyklistických disciplín a směrech, které vstoupily na cyklistickou scénu. A to je hlavní důvod, proč posouváme blok přednášek až na podzim, chceme totiž o všech novinkách a nových směrech vědět co možná nejvíce,“ přibližuje záměr podzimních seminářů šéf projektu, trenér Viktor Zapletal.  

Podzimní blok přednášek Cycling University zároveň odstartuje oficiální podobu nového systému vzdělávání, kterou ustanovilo Presidium Českého svazu cyklistiky a který bude platit od roku 2021.

 

Nedílnou složkou vzdělávacího programu a přidělení některé z trenérských tříd ČSC bude nutnost absolvovat také určitý počet přednášek Cycling University dle osobního výběru.

 

Posluchačům se budou započítávat také přednášky absolvované v roce 2019 a v roce 2020.

 

Podrobné schéma struktury vzdělávání Českého svazu cyklistiky pro období 2021 – 2024 brzy přineseme v samostatné tiskové zprávě a na stránkách www.cyclinguniversity.cz

Zdroj: TZ VZ


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (22.4-28.4.2024)
21.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
V novém týdnu Vám opět přinášíme svěží dávku výhod a jedinečných příležitostí! Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
» více novinek a videí