CosmoBike ve Veroně otevírá sezonu silniční cyklistiky

CosmoBike ve Veroně otevírá sezonu silniční cyklistiky

Datum vydání: 30.01.2019

Nadšenci do všech typů kol se sjedou 16.-17. února do italské Verony.

Veletrhu CosmoBike se tak díky novému termínu může zúčastnit ještě více výrobců kol a cyklistického vybavení a další značek, ale hlavně veletrh přivítá celou řadu profesionálních jezdců a týmů, kterým účast umožní závodní pauza.

Partnerem veletrhu je legendární italský titul La Gazzetta dello Sport, jehož růžová barva inspirovala barevnost nejznámějšího silničního závodu v Itálii Giro d’Italia. Nezapomíná se však ani na další odvětví toho nejobtížnějšího sportu. Ve Veroně budou k vidění a vyzkoušení kola pro BMX, biketrial, MTB či cyklokros. CosmoBike navíc představí v rámci svých 3 tematicky zaměřených sekcí demo zkušební dráhu s povrchem pro terénní cyklistiku. Vnější okruh bude přístupný e-kolům a silničním kolům. Využití dráhy bude pro návštěvníky veletrhu zcela zdarma. 
 
Kam v létě na dovolenou? Do Itálie a na kole!

Rok 2019 byl v Itálii vyhlášen jako rok pomalého cestovního ruchu. Odvětví rekreační turistiky nabývá nejen v slunné Itálii na oblibě, a to díky objevování přírodních krás aktivním pohybem, malým dopadem tohoto dopravního prostředku na životní prostředí či možností svobodné volby trasy. V plánu je tak další rozšíření Národní sítě turistických cyklostezek, specializovaná signalizace v dopravě a další cyklistická opatření. Jedním z bodů programu na CosmoBike tak budou veřejné debaty o bezpečnosti na silnicích a o popularizaci cyklistiky. Itálie díky různorodosti své krajiny nabízí širokou škálu terénů pro začátečníky i hobby sportovce. Na CosmoBike se představí cestovní kanceláře, hotely, jednotlivé regiony i značky specializující se na tento typ cyklistiky.

CosmoBike podporuje mladé a začínající podnikatele

Na veletrhu zazáří několik jmen věhlasných aktivních sportovců, i těch, kteří svoji kariéru již ukončili. Mnozí z nich se nyní věnují vývoji produktů ve spolupráci se známými značkami. Mezi stánky bude možné najít například italské značky Wilier Triestina, Pinarello či Cicli Olympia, ale i mezinárodní brandy jako je např. Scott. Vedle nich mohou návštěvníci potkat i zajímavé méně známé výrobce. CosmoBike by se rád stal odrazovým můstkem pro mladé podnikatele s inovativními produkty, které na trh teprve vstupují, a právě pro ně byl založen program Start@. O své know how se podělí v rámci přednášek i během zkušebních jízd, které hudebně doladí DJs.

Zdroj a foto: TZ Štěpánka Mrázková 
Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí