Charitativní výstava firmy Rafkarna získala 36 750 korun na podporu SKP DUHA Lanškroun

Charitativní výstava firmy Rafkarna získala 36 750 korun na podporu SKP DUHA Lanškroun

Datum vydání: 23.12.2017

Minulý tý​den v sobotu 16. prosince byla při příležitosti vánočního večírku firmy Rafkarna ukončena charitativní výstava grafického studia LadaGas.

V průběhu celé výstavy se podařilo prodat 14 obrazů s celkovým výnosem 36 750 Kč, který podpoří mládežnickou cyklistiku SKP DUHA Lanškroun. Celá charitativní výstava byla dílem závodníků týmu Rafkarna IDEA Cycling. Samotnou myšlenku výstavy obrazů v Rafkarna Cafe přinesl kustod týmu Patrik Dostál.

 

Obrazy charitativní výstavy vytvořil Ladislav Gášek, který investoval do namalování 14 ti obrazů více jak 700 hodin práce. Vedení firmy Rafkarna se postaralo o organizaci a propagaci celé výstavy, která tak mohla být slavnostně zahájena úspěšnou vernisáží v Rafkarna Cafe.

 

Na úvod charitativní výstavy přispěl tým Rafkarna IDEA Cycling částkou 10 000 Kč. Vernisáž pokračovala dražbou vybraných obrazů, které do celkového výtěžku přispěly částkou 17 600 Kč. V průběhu samotné výstavy, která byla ukončena 16. prosince v Rafkarna Cafe bylo vybráno 9 150 Kč. Celkový výnos z charitativní výstavy se tak zastavil na částce 36 750 Kč.

 

Výtěžek z charitativní výstavy bude použit po poradě s vedením SKP DUHA Lanškroun na materiální podporu týmu. Tým Rafkarna IDEA Cycling navíc nabídl k dispozici pro sezonu 2018 svůj týmový stan, který zlepší zázemí týmu SKP DUHA Lanškroun.
 


 

Zdroj a foto: TZ Rafkarna


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí