Charitativní dražba na podporu 12leté hendikepované sportovkyně Alex Borské!

Charitativní dražba na podporu 12leté hendikepované sportovkyně Alex Borské!

Datum vydání: 01.02.2021

Chceme vás tímto ​informovat o charitativní dražbě podepsaných cyklistických dresů Kateřiny Nash, Jitky Čábelické, Karly Štěpánové a Petra Vabrouška, jejíž celý výtěžek půjde na dobrou věc. Podpoříte tím 12letou Alex při cestě za jejím velkým životním snem!

 

Projekt BIKE HERO (www.bikehero.cz) ve spolupráci se Sport pomáhá (www.sportpomaha.org) a Markétou Peggy Marvanovou (www.peggymarvanova.cz) společně připravil v pořadí jíž druhou charitativní dražbu. Ta první, ve které se dražil dres Petera Sagana, Jaroslava Kulhavého, Ondřeje Cinka a Romana Kreuzigera, vynesla úctyhodnou částku 26.889 Kč. Ta Alex pomohla z části zafinancovat zavodní handbike vyrobený pro ni na míru. 

 

Protože pomáhat nás baví, tak jsme na sklonku loňského roku oslovili Karlu Štepánovou, která v nadsázce nazvala BIKE HERO “pekelným maratonem“ :-) jestli by nám do této druhé dražby neposkytla svůj podepsaný dres. Karla byla tak hodná, že k dresu navíc přidala i originální peněženku její vlastní výroby. Petr Vabroušek, kterého si velmi vážíme nejen jako výborného sportovce, ale také úžasného člověka, neváhal ani minutu a zaslal nám svou podepsanou závodní triatlonovou kombinézu. Jitka Čábelická zase věnovala svůj mistrovský dres i s cyklistickou čepkou Kolofix. Díky Lukáši Richterovi ze společnosti Trek máme v dražbě i dres Kateřiny Nash. Když se o dražbě Lukáš dozvěděl, neváhal a poskytl nám zarámovaný dres Katky, který ještě nedávno zdobil prostory jejich kanceláří. Všem chceme moc poděkovat a věříme, že se povede získat co největší částku, která Alex zase trochu pomůže a usnadní cestu za jejím velkým snem, a to reprezentovat Českou republiku na paralympiádě.   
 

 

Jak to všechno vlastně začalo:
 

Už je to pár let (konkrétně se psal rok 2018), kdy nás naše kamarádka a extrémní bikerka Markéta Peggy Marvanová seznámila právě s Alex. Nám se tehdy v hlavách rodila cyklistická výzva a Peggy nás přivedla na myšlenku dát jí i druhou tvář. Jsme rádi, že i po letech BIKE HERO lidi baví a je pro mnohé z nich opravdovým MTB challengem, ale stejně tak nás hřeje u srdce, že jejím prostřednictvím dokážeme někomu pomáhat. Někomu, kdo v životě neměl tolik štěstí jako většina z nás ostatních. Někomu, kdo do vínku kromě své neskutečné vytrvalosti a cílevědomosti dostal bohužel i vadu pohybového aparátu a páteře. Alex je ale opravdu velká bojovnice a navzdory osudu ukazuje všem, že žít a sportovat se dá i s hendikepem. 

 

Více o Alex Borské naleznete na www.facebook.com/alexborska 

 

Nyní tak máte jedinečnou šanci podpořit Alex a navíc získat v této charitativní dražbě podepsaný dres své hvězdy.
 

 

Kateřina Nash – aukro.cz/katerina-nash

 

Jitka Čábelická - aukro.cz/jitka-cabelicka

 

Karla Štěpánová - aukro.cz/karla-stepanova

 

Petr Vabroušek - aukro.cz/petr-vabrousek

 

Dražba startuje 1.2.2021 ve 20:00 na portálu Aukro.cz a končí ve čtvrtek 11.2.2021 ve 20:00. Využijte této výjimečné příležitosti získat cennou sběratelskou relikvii a zároveň podpořit Alex v její cestě za snem. 
 
Zdroj a foto: Bike Hero


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí