České ženy z Dukly předvádí v Číně skvělé výsledky

Datum vydání: 27.04.2018

Čínsk​ý tříetapový závod Tour of Chongming Island, který je zařazen do nejvyšší kategorie UCI - World Tour, odstartoval i s českým zastoupením a to rovnou s šesti reprezentantkami Dukly Praha. 

Zcela rovinatý etapový závod byl zahájen ve čtvrtek 111,5 kilometrovou etapou, jež opanovala Italka Giorgi Bronzini (Cylance Pro Cycling). Z Češek byla v hromadném finiši nejúspěšnější 12. Tereza Neumanová a o místo výše skončila Kateřina Kohoutková.

Ve druhé zkoušce dlouhé 121,3 kilometrů se vítězkou stala německá reprezentantka Charlotte Becker (Hitec Products). Z českých žen se nejlépe na 25. příčce prosadila Melissa Van Neck.
 
Zajímavé je ale sledovat průběžné hodnocení kategorie do třiadvaceti let po dvou etapách, kde jsou hned tři černožluté dresy v první desítce. Na čtvrtém místě je po dvou etapách Kateřina Kohoutková, na pátém místě Tereza Neumanová a na osmém Nikola Bajgerová. V celkovém hodnocení je pak Kohoutková 22. a Neumanová 23. 
 
Závod finišuje zítřejší etapou dlouhou 126,5 kilometrů v podobě kritéria, kdy závodnice absolvují dvanáct okruhů o délce přes deset kilometrů.






Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

DT Swiss představil nový Ratchet DEG Freehub s vůbec nejnižším záběrovým úhlem
19.04.2024 | Kategorie: ostatní
DT Swiss, světový lídr v oblasti cyklistických komponentů, představil svůj nejnovější produkt - Ratchet DEG freehub. Tento freehub je výsledkem dlouhých let vývoje a inovací, které DT Swiss přináší do světa cyklistiky.
Světový pohár horských kol na Vysočině spustil nový web i přihlášky do doprovodných závodů
19.04.2024 | Kategorie: MTB
Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě odstartuje již 24. 5. 2024!
Když vozík, tak jednokolka – proč se vyplatí na ně přesedlat
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Táhnout za sebou na kole vozík nemusí být otrava. Pravda, když se řekne cyklovozík, každému hned naskočí obrázek neforemné dvoukolové boudy s praporkem, která ztěžuje předjíždění na už tak úzkých a vybombardovaných okrskách.
Zahájení cykloturistické sezóny s Harmony a CykloŠvec v Písku
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Zveme vás na ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZÓNY v Písku v sobotu 20. 4. 2024.
Yeti SB165 2024 nově v mullet konfiguraci
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Yeti SB165 2024 je nejnovější přírůstek do rodiny horských kol Yeti, který přináší několik inovací a vylepšení. Toto kolo je určeno pro náročné terény a bike parky a je navrženo tak, aby poskytovalo vynikající jízdní vlastnosti a vysoký výkon.
» více novinek a videí