Bohatý doprovodný program veletrhu FOR BIKES 2018 vtáhne do sedla každého

Bohatý doprovodný program veletrhu FOR BIKES 2018 vtáhne do sedla každého

Datum vydání: 01.03.2018

Opravdovým svátkem cyklistů bude třídenní veletrh cyklistiky FOR BIKES 2018.

Od pátku 6. dubna do neděle 8. dubna budou pražské Letňany žít bicykly a vším, co k nim patří. Pět hal areálu PVA EXPO PRAHA bude plných kol a jejich fanoušků.
 
Devátý ročník veletrhu FOR BIKES bude i letos dějištěm mnoha doprovodných akcí. Návštěvníci se mohou těšit nejen na přehlídku sportovních výkonů v rámci Author silničního kritéria, mezinárodních závodů v Trialu, soutěží na U rampách Mercedes-Benz freestyle BMX nebo MTB HERVIS RACE FOR BIKES. Velmi bohatý je i doprovodný program, který zaujme spíše cestovatele a dobrodruhy.
 
Už tradičně se budou moci fanoušci setkat s nejzkušenější českou dvojicí cykloturistů - Lucií a Michalem Jonovými. Světoběžníci budou v sobotu 7. 4. na své přednášce poutavě vyprávět o jejich putování po celém světě.
 
Celou řadu zajímavých hostů bude mít nově prezentované pódium v Hale 5, kde se budou střídat zajímaví hosté. Potkat se tak návštěvníci budou moci se známými osobnostmi, například s Ondrou Cinkem, Jiřím Ježkem, prof. MUDr. Pavlem Pafkem. U mikrofonu moderátorů se budou střídat sportovci, trenéři, pamětníci, organizátoři závodů, zástupci jednotlivých značek, vývojáři a mnozí další.
 
O své slovo se čím dál hlasitěji hlásí koloběžky, jejich příznivců neustále přibývá a na veletrhu FOR BIKES se uskuteční hned dvě zajímavé přednášky.
 
Ta první - pod názvem Kick of Italy - se bude týkat zdolávání tras věhlasných cyklistických závodů na koloběžkách. Vyprávět bude skupina neskutečných nadšenců, kteří zdolali v loňském roce na koloběžce celou trasu jednoho z největších cyklistických etapových závodů Giro d´ Italia.
 
Druhou přednášku bude mít pod palcem Marek Jelínek a jeho kamarádi. Ti na „kolobrndách“ Yedoo zdolali 15 států Střední a Jižní Ameriky. Na jeho přednášce se dozvíte, jaké to je prošoupat čtyři páry bot, naštvat stádo býků, učit jezdit indiány z kmene Shipibo a Bora na koloběžce. Cestovatelé přišli o celou fotovýbavu, zlikvidovali tři mobily, jeden tablet, ztratili bankovní kartu, ale stejně je to neodradilo a za 238 dní na koloběžce naodráželi 6000 km.
 
Velmi zajímavá bude expozice historických bicyklů, která se připravuje speciálně k výročí 100 let České republiky.

Kompletní přehled doprovodného programu veletrhu FOR BIKES 2018.

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

DT Swiss představil nový Ratchet DEG Freehub s vůbec nejnižším záběrovým úhlem
19.04.2024 | Kategorie: ostatní
DT Swiss, světový lídr v oblasti cyklistických komponentů, představil svůj nejnovější produkt - Ratchet DEG freehub. Tento freehub je výsledkem dlouhých let vývoje a inovací, které DT Swiss přináší do světa cyklistiky.
Světový pohár horských kol na Vysočině spustil nový web i přihlášky do doprovodných závodů
19.04.2024 | Kategorie: MTB
Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě odstartuje již 24. 5. 2024!
Když vozík, tak jednokolka – proč se vyplatí na ně přesedlat
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Táhnout za sebou na kole vozík nemusí být otrava. Pravda, když se řekne cyklovozík, každému hned naskočí obrázek neforemné dvoukolové boudy s praporkem, která ztěžuje předjíždění na už tak úzkých a vybombardovaných okrskách.
Zahájení cykloturistické sezóny s Harmony a CykloŠvec v Písku
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Zveme vás na ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZÓNY v Písku v sobotu 20. 4. 2024.
Yeti SB165 2024 nově v mullet konfiguraci
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Yeti SB165 2024 je nejnovější přírůstek do rodiny horských kol Yeti, který přináší několik inovací a vylepšení. Toto kolo je určeno pro náročné terény a bike parky a je navrženo tak, aby poskytovalo vynikající jízdní vlastnosti a vysoký výkon.
» více novinek a videí