Boardman Bikes - kvalita dostupná pro každého

Boardman Bikes - kvalita dostupná pro každého

Datum vydání: 14.02.2017

Boardman Bikes ma v na​bídce pro rok 2017 celkem 37 modelů kol.

Chris Boardman. Legendární britský závodník, olympijský vítěz, mistr světa, vítěz několika etap na Tour de France a držitel rekordu v hodinovce (do změny pravidel). Pedant na techniku a perfekcionista s obrovským smyslem pro detail. V neposlední řadě také zakladatel značky Boardman Bikes.
 

Boardman Bikes je značka ryze britská. Takže jediné, co se od ní dá očekávat, je spolehlivost, preciznost a absolutní přesnost. Boardman razí filosofii, že cesta je cíl a musí nás bavit, proto vyrábí kola pro každou příležitost a pro každého. V nabídce pro rok 2017 je celkem 37 modelů kol rozdělených na dvě hlavní kategorie – ELITE a PERFORMANCE. Kromě toho Boardman nabízí i rámové sady či kola šitá na míru.

ELITE

Řada ELITE je určena pro opravdové fajnšmekry a pro profesionální sportovce. Boardman se už při vývoji snaží, aby se každý majitel kola na něj mohl zcela spolehnout a soustředit se jen na podání co nejlepšího sportovního výkonu. V řadě ELITE jsou speciály určené pro silnici s označením AIR a SLR, časovkářské speciály TTE a ATT, ale také modely pro ženy, cyklokros a dráhu.

Kola z řady ELITE se pyšní i několika oceněními. Například model Road Pro SLR se stal road.cc silničním kolem roku 2016–2017 a model SLR Titanium se umístil mezi sedmi nejlepšími titanovými koly na světě za rok 2016. Jako třešničku na dortu mezi top modely může Boardman nabídnout i vlastní technologii „Aero Surface Trip“ – což je speciální páska nalepená na části rámu a vidlice. Tato páska dokáže zredukovat turbulence o 2 % v porovnání s klasickou trubkou. To vám ušetří 6 wattů výkonu a budete o 23 sekund za hodinu rychlejší.


PERFORMANCE

O tom, že Boardman není jen o high-end modelech s cenovkou nad sto tisíc korun, vás přesvědčí řada PERFORMANCE. Kola, která v ní najdete, jsou designovaná jak pro nadšence, tak pro hobíky, ale jistě jimi nepohrdne ani heavy-user, který hledá kvalitu za cenu, která nepoloží rodinný rozpočet.

I v této řadě najdeme silniční kola, časovkářská kola, kola určená pro ženy a kola cyklokrosová. Dále také MTB kola a tzv. hybridní kola – něco mezi silničním kolem a trekovým MTB. Vybere si opravdu každý, bez nutnosti omezovat svůj výběr jen cenou.

Základní model silničního kola Road Sport stojí 20.900 Kč v pánské verzi a 19.900 Kč ve verzi dámské. V obou případech jde o detailně odladěné kolo s hliníkovým rámem, karbonovou vidlicí a osvědčenou sadou Shimano.

Lákají vás spíše projížďky přírodou bez všudypřítomných aut nebo cyklokros? Model CX Comp za cenu 29.900 Kč vám nabídne vše, co k tomu budete potřebovat. Hliníkový rám, Mavic ráfky i kotoučové brzy Tektro.
 


 
Výhradním prodejcem pro Českou republiku a Slovensko je společnost Equinox Europe, s. r. o. Kola putují od výrobce přímo ke koncovému zákazníkovi, což umožňuje nabídnout je za nejlepší možnou cenu. Samozřejmostí je i bleskový záruční i pozáruční servis. Kola Boardman si můžete prohlédnout, osahat a některé modely i otestovat v showroomu ve Zlíně.

Informace, včetně ceníku, najdete na www.eqnx.co/boardman.

Veškeré další dotazy prosím směřujte na info@eqnx.co nebo tel: +420 732 654 969.

 
 
Zdroj: TZ: Jakub Motyčka, foto: Boardmanbikes.com


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí