Blíží se Slavnostní večer TOMKET Pražského MTB poháru 2019!

Blíží se Slavnostní večer TOMKET Pražského MTB poháru 2019!

Datum vydání: 31.10.2019

Seriál závodů v olympijském cross country pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů, včetně cyklistů s handicapem TOMKET Pražský M​TB pohár 2019 čeká v tomto roce už jenom jeden podnik a tím je Slavnostní večer, který se uskuteční v pátek 15. listopadu 2019 v přívětivém prostředí Music klubu Lidového domu Kbely. 

Slavnostní večer bude mít rychlý spád, na minuty rozpracovaný scénář a program toho musí zvládnout opravdu hodně. Vyhlášeny budou všechny vypsané soutěžní kategorie TOMKET Pražského MTB poháru 2019. Ocenění získá „Objev roku“, „Trenér roku“ i „Tým roku 2019“.

K cyklistickým legendám, trenérovi Pavlovi Vršeckému, mnohonásobné mistryni světa Bohunce Lomové a cyklokrosaři Miloslavovi Kvasničkovi přistoupí další velká osobnost české cyklistiky do „Síně slávy TOMKET Pražského MTB poháru“.

Pražský cyklistický svaz udělí každoroční ocenění „Osobnostem pražské cyklistiky“ v disciplínách: silnice, dráha, MTB, BMX, cyklokros, sálová cyklistika a handicapovaní cyklisté. Celkem bude na slavnostním večeru TOMKET Pražského MTB poháru uděleno 81 pohárů s pražskou dlažební kostkou.

Poháry provází zajímavá historie, jde o ručně vyráběná díla, pro každý ročník v jiném designu. Ten letošní je inspirovaný blížícím se olympijským svátkem v Tokiu 2020 a pohár připomíná olympijskou pochodeň.

Vítězové jednotlivých kategorií získají do své sbírky také neodmyslitelný dres, který společnost Sýkora Sportswear vyrobila ve zdařilém, novém designu, který už bude neodmyslitelně patřit k dlouhodobé pražské soutěži.
 
Součástí večera bude také trialová exhibice vedená úspěšným českým reprezentantem Romanem Chvojkou.
 
Účastníci večera si ale neodvezou domů jenom poháry a dresy. Bohaté tomboly naplněné množstvím hodnotných cen od partnerů seriálu se zúčastní všichni vyhlašovaní jezdci.

Nejúspěšnější tým soutěže obdrží od společnosti OK TOURS poukaz na soustředění v tuzemské či zahraniční destinaci. Vylosovaný celkový vítěz některé z dětských kategorií si z Kbel odveze sportovní kolo Specialized od společnosti Velocentrum Voleský a vítěz losování mezi celkovými vítězi dospělých kategorií získá od společnosti EMIL FREY luxusní vůz Toyota RAV 4 Hybrid k volnému užívání po dobu tří měsíců.   
 
Večerem bude provázet moderátorská dvojice TOMKET Pražského MTB poháru, Miroslav Lenc a Michal Berka. Mezi osobnostmi a předávajícími bude také dlouholetý patron seriálu, šestinásobný paralympijský vítěz a mistr světa, Jiří Ježek nebo prezident Českého svazu cyklistiky, Petr Marek.    

Kapacita sálu je omezená, kbelský sál bude beznadějně obsazený a vstup bude možný pouze na základě osobního pozvání od pořadatelů soutěže, které jezdci, týmy a pozvaní hosté obdrží v nejbližších dnech emailem. 

Zdroj: TZ SKC Praha, Foto: Petr Váňa

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí