Biková sezóna končí - startuje finálový víkend Pražského MTB poháru!

Biková sezóna končí - startuje finálový víkend Pražského MTB poháru!

Datum vydání: 24.09.2021

Sezóna horských kol 2021 finišuje a ke svému vyvrcholení směřuje i seriál v olympijském cross country pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů - ŠKODA Pražský MTB pohár, který se o tomto víkendu připravuje na finálový víkend ve Kbelích a Libuši.  

V lesoparku Letňany a na přírodní trati v Libuši se uskuteční šestý a sedmý závod ŠKODA Pražského MTB poháru ročníku 2021, které rozhodnou o celkových vítězích a zároveň držitelích originálních pohárů s pražskou dlažební kostkou, které od počátku charakterizují pražský seriál horských kol. I v letošním roce bude pohár pro vítěze unikátním dílem, které symbolizuje aktuální dění v cyklistice a sportu obecně.

V roce 2019 byl pohár s pražskou dlažební kostkou vyhotoven do podoby olympijské pochodně ve vztahu k blížícím se olympijským hrám v Tokiu, ročník 2020 zase přibližovala „kostka v kleci“ umělecky ztvárňující sport a lidstvo čelící pandemii koronaviru. Jaký motiv zvolili pořadatelé soutěže pro rok 2021 zatím ponecháme v tajnosti. Jisté ale je, že o ojedinělé trofeje i o pořadí na dalších místech celkového pořadí budou svedeny dramatické souboje ve všech vypsaných kategoriích, včetně prestižní soutěže týmů, což dokládají jen minimální bodové rozdíly mezi jednotlivými jezdci před závěrečnými závody.      
 
Metorologové slibují Praze na blížící se víkend krásné počasí babího léta s teplotami kolem 21 stupňů. Využijte nabídky a přijeďte do Kbel a Libuše závodit, nejlépe s celou rodinou. Online registrace k závodu je otevřená do pátku.

Trénink na tratích ve Kbelích a Libuši bude přístupný v pátek 23. září od 17 hodin, v Libuši navíc i v sobotu od 15 hodin.
 
Celkové pořadí po 5. kolech na www.sportt.cz.
Registrace k závodům Kbely a Libuš na prahamtb.cz.
Propozice 6. závod Kbely na prahamtb.cz.
Propozice 7. závod Libuš na prahamtb.cz.
Více informací na www.prahamtb.cz.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Škoda Auto Dolní Morava startuje 8. června
14.05.2024 | Kategorie:
Dolní Morava se stane již po šesté dějištěm seriálu horských kol Prima CUP a jak už zde bývá zvykem, cyklistika nebude pouze jedinou možností, jak si užít druhý červnový víkend.
Evropský šampionát horských kol: Kryštof Bažant vybojoval stříbrnou medaili
13.05.2024 | Kategorie: MTB
Páteční program na evropském šampionátu horských kol nabídl divácky atraktivní štafetové závody. O titul se mezi sebou popraly národní týmy v čele s Itálií, která si odnesla zlato.
Objevte kouzlo cyklistiky na závodě ČEZ Sázava
13.05.2024 | Kategorie: MTB
15. června se ve středočeské Sázavě sejde několik stovek bikerů, aby společně odstartovali 24. ročník závodu ČEZ Sázava. Jeden z nejznámějších MTB závodů u nás nabízí osvědčené trasy, které baví nejen sportovním zážitkem, ale i nezapomenutelnými výhledy.
Soutěž o produkty CykloStar!
13.05.2024 | Kategorie: ostatní, Soutež

Soutěžte o produkty CykloStar – předním českým výrobcem čistících prostředků pro Vaše kolo. Pro zapojení do soutěže stačí přidat fotografii na sociální síť Instagram s cyklistickým kontextem.

Pravidla Soutěže CykloStar
13.05.2024 | Kategorie: soutěž
» více novinek a videí