Stáj BMC v roce 2019 pod polskou značkou CCC

Stáj BMC v roce 2019 pod polskou značkou CCC

Datum vydání: 16.07.2018

Stáj BMC bude v nové sezoně pokračovat pod novým titulárním​ sponzorem, kterým je polský obuvnický koncern CCC.

Sportovní manažer Jim Ochowicz během volného dne na Tour de France oznámil pokračování týmu BMC, kterému byl předpovídán zánik.

Tým, který se už dlouhou dobu marně snažil navzdory výborným výkonům a výsledkům nalákat kvůli odcházejícímu BMC nového titulárního partnera, bude pokračovat za podpory polského obuvnického koncernu CCC, který současně podporuje druhodivizní tým CCC Sprandi Polkowice 
(Pro Continental)

"Není žádným tajemstvím, že jsme hledali nového sponzora pro rok 2019. Jsme rádi, že můžeme při příležitosti největšího cyklistického závodu na světě oznámit, že CCC bude titulárním sponzorem od roku 2019. Prezident CCC Dariusz Miłek sdílí stejnou vášeň pro cyklistiku jako my a společně budeme pokračovat v budování stávajícího úspěšného týmu," uvedl Ochowicz v tiskové zprávě týmu.

Tým také současně oznámil pokračování olympijského vítěze z Ria, Belgičana Grega Van Avermaeta, jenž v týmu figuruje již od roku 2011 a bude jednoznačným lídrem a hlavní tváří stáje. 

Za druhodivizní tým CCC Sprandi Polkowice jezdí také dva čeští borci, Michal Schlegel a František Sisr. Ochowitz chce v nové sezóně vybudovat tým kolem Van Avermaeta, což pro české jezdce může být zajímavou motivací se vstupenkou do WorldTour. Z CCC Sprandi Polkowice totiž do World Tour stáje určitě několik jezdců přestoupí. 



Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nejlepší okamžiky - 2024 Absa Cape Epic
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Galaxy Whip
27.03.2024 | Kategorie: ostatní
Novinka Whip mezi oblíbenými BMX koly značky GALAXY se staví na pozici top modelu zejména díky materiálu rámu a vidlice, kterým je v tomto případě ušlechtilá Cr-Mo ocel.
Cannondale Scalpel 2024: Nový přístup k XC závodnímu kolu
27.03.2024 | Kategorie: MTB
Cannondale, známý svými inovativními řešeními v oblasti horských kol, představuje svůj nejnovější model pro rok 2024 - Scalpel. Toto kolo přichází s několika významnými aktualizacemi, které by mohly změnit hru v oblasti cross-country (XC) závodů.
AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)
25.03.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.


Beers a Grotts slaví vítězství v Cape Epic, Stošek s Vakočem vybojovali osmé místo
24.03.2024 | Kategorie: MTB

Jubilejní dvacátý ročník prestižního závodu dvojic Cape Epic vyvrcholil vítězstvím domácího jihoafrického jezdce Matthewa Beersa a jeho amerického kolegy Howarda Grottse. Nejlepšími Čechy se stali Martin Stošek a Petr Vakoč, kteří vybojovali osmou příčku. 

 
» více novinek a videí