BMC věnovalo Evansovi speciál pro jeho poslední závod

Datum vydání: 30.01.2015

Cadel Evans již v neděli definitivně ukončí svojí aktivní kariéru závodem, kterého je sám organizátorem a zakladatelem. Great Ocean Road Race, jehož elitní mužská část začíná v neděli dopoledne, hned v premiérovém roce své existence přilákal řadu elitních World Tour týmů. 

Na silnicích v okolí Geeolongu, metropolitního města zhruba 75 kilometrů severozápadně od Melbourne, poměří své síly borci ze stájí BMC, Kaťuši, Sky, Oricy-GreenEdge, Etixx - Quick-Step, Cannondale-Garmin, Trek Factory Racing či IAM Cycling. 

Švýcarský výrobce kol a hlavní sponzor americké stáje k této příležitosti Evansovi věnoval modrý speciál, který bude tuto událost australskému sympaťákovi připomínat po zbytek jeho života. Jeho novou etapu má vítěz Tour de France z roku 2011 již jistou, stráví ji jako ambasador této švýcarské značky a jak on, tak i jeho zaměstnavatel jsou z této novinky nadšení.

 

Výkonný ředitel firmy BMC Switzerland David Zurcher si nemůže vynachválit to, že jeho značku bude veřejnosti i nadále, nyní v nové funkci, prezentovat tak skvělý cyklistický šampion.

"Jeho zkušenosti a poznatky ze světa cyklistiky nám budou velice prospěšné. Cadel se bude účastnit firemních, událostí pořádaných pro veřejnost a bude působit jako mluvčí BMC. Bude také úzce spolupracovat s našimi inženýry na našich nových projektech. Moc se těšíme na neocenitelný přínos tak uznávaného cyklisty."

Také Cadel Evans je ze své nastávají role ambasadora nadšený.
"Chci zůstat pořád vytížený a mít pořád důvod udržovat se v kondici tím, že budu jezdit na kole a zároveň živit rodinu. Byl jsem šťastný, když mi byla nabídnuta příležitost působit jako ambasador pro BMC Switzerland. Až doposud jsem se vždy soustředil jen na vítězství. Nyní budu mít veškerý volný čas jen na to testovat a hodnotit kola a zároveň zůstat fit. Miluju cyklistiku, miluji kola. Mám taky blízko k technickým aspektům a pro kola mám velký cit. Znám týmové speciály BMC lépe, než svoje vlastní tělo."
 
Zdroj: oficiální stránky týmu BMC


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


Reklama 

Reklama 

Reklama 


Aktuální novinky a videa

DT Swiss představil nový Ratchet DEG Freehub s vůbec nejnižším záběrovým úhlem
19.04.2024 | Kategorie: ostatní
DT Swiss, světový lídr v oblasti cyklistických komponentů, představil svůj nejnovější produkt - Ratchet DEG freehub. Tento freehub je výsledkem dlouhých let vývoje a inovací, které DT Swiss přináší do světa cyklistiky.
Světový pohár horských kol na Vysočině spustil nový web i přihlášky do doprovodných závodů
19.04.2024 | Kategorie: MTB
Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě odstartuje již 24. 5. 2024!
Když vozík, tak jednokolka – proč se vyplatí na ně přesedlat
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Táhnout za sebou na kole vozík nemusí být otrava. Pravda, když se řekne cyklovozík, každému hned naskočí obrázek neforemné dvoukolové boudy s praporkem, která ztěžuje předjíždění na už tak úzkých a vybombardovaných okrskách.
Zahájení cykloturistické sezóny s Harmony a CykloŠvec v Písku
18.04.2024 | Kategorie: ostatní
Zveme vás na ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZÓNY v Písku v sobotu 20. 4. 2024.
Yeti SB165 2024 nově v mullet konfiguraci
17.04.2024 | Kategorie: MTB
Yeti SB165 2024 je nejnovější přírůstek do rodiny horských kol Yeti, který přináší několik inovací a vylepšení. Toto kolo je určeno pro náročné terény a bike parky a je navrženo tak, aby poskytovalo vynikající jízdní vlastnosti a vysoký výkon.
» více novinek a videí