Aktivní dovolená na kole? Odpovědí je Lungau!

Aktivní dovolená na kole? Odpovědí je Lungau!

Datum vydání: 24.03.2017

Co takhle strávit letní dovolenou ve sluncem zalitých kopcích a údolích malebného Lungau a užít si skutečného cyklistického ráje?!

Situované ve výšce kolem 1.000 metrů, Salcburské Lungau nabízí ideální základní tábor pro aktivní dovolenou. Jedná se o oblast plnou možností ať už přijíždíte za turistikou, cyklistikou, horolezectvím, paraglidingem, jízdou na koni, tenisem nebo golfem.
 
Vzrušující cyklistické stezky i náročné výlety na horských kolech jsou samozřejmostí, na své si přijde ambiciózní cyklista, jakož i rekreační dovolenkář vyhledávající spojení rekreace a dobrodružství na zdravém horském vzduchu.


 
Rozsáhlá a přehledně značená síť cyklistických stezek, včetně oblíbené trasy Murradweg, vám umožní podniknout příjemné rodinné výlety všudypřítomnou malebnou krajinou. Výhodou je množství kaváren a restaurací podél tras s výběrem specialit z regionu, které si nemůže nechat ujít žádný milovník dobrého jídla. 


 
Tradiční horské ubytování jako například v Gasthof Mentenwirt vás ještě více naladí na tu pravou alpskou notu. Výhodou pro české, ale i slovenské turisty je, že se zde domluvíte i česky respektive slovensky! Hotel se nachází v klidné vesničce St.Martin necelých 200 metrů od cyklistické trasy Murradweg a je tak perfektním výchozím bodem pro turistiku po přilehlém okolí.


 
Potřebný základ nejen pro sportovní výkony vám zajistí i polopenze s nabídkou chutných a čerstvých domácích jídel, takže jediné co vám zbývá je obout si turistické boty nebo sednout na kolo a vyrazit. 

 
Podrobné informace o hotelu Gasthof Mentenwirt:

Gasthof Mentenwirt
St.Martin 7
5582 St.Michael im Lungau
Web: www.mentenwirt.at
E-Mail: info@mentenwirt.at

Zajímavé fotky z prostředí hotelu 
Gasthof Mentenwirt a okolí:

Gasthof Mentenwirt St.Martin 1.jpg Gasthof Mentenwirt St.Martin 2.jpg Gasthof Mentenwirt St.Martin 3.jpg Gasthof Mentenwirt St.Martin 4.jpg Gasthof Mentenwirt St.Martin 5.jpg Gasthof Mentenwirt St.Martin 6.jpg Gasthof Mentenwirt St.Martin 7.jpg Gasthof Mentenwirt St.Martin 8.JPG Gasthof Mentenwirt St.Martin 9.JPG Gasthof Mentenwirt St.Martin 10.jpg Gasthof Mentenwirt St.Martin 11.jpg Gasthof Mentenwirt St.Martin 12.JPG Gasthof Mentenwirt St.Martin 13.JPG Gasthof Mentenwirt St.Martin 14.JPG Gasthof Mentenwirt St.Martin 15.JPG Gasthof Mentenwirt St.Martin 16.JPG Gasthof Mentenwirt St.Martin 17.JPG Gasthof Mentenwirt St.Martin.jpg
Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí