ATT Investments dokončil kemp ve Španělsku

ATT Investments dokončil kemp ve Španělsku

Datum vydání: 23.12.2023

ATT Investments dokončil první přípravný kemp ve Španělsku.

Díky kvalitnímu zázemí, příhodnému počasí i absenci zdravotních komplikací se podařilo odtrénovat vše přesně podle plánu. Po vánočních svátcích jsou na programu laboratorní testy, po nichž následuje 10. ledna v prostorách Autorizovaného dealerství Mercedes Benz SAGA PRAHA oficiální představení týmů.


Po dvou domácích listopadových soustředěních absolvovali jezdci ATT Investments v prosinci první ze dvou španělských. Tady už došlo na klasický silniční trénink. Cílem je připravit se co nejlépe na novou závodní sezónu, která začne na přelomu února a března v Chorvatsku a Řecku.

Bude na co navazovat. Podle žebříčku UCI k 19. prosinci je ATT Investments 40. týmem světa bez rozdílu kategorie! A v počtu vítězství mu patří dokonce 31. místo.

Zázemí poskytl opět hotel Cap Negret ležící v blízkosti 25tisícového města Altea. Stejný hotel posloužil řadě dalších týmů včetně dvou z nejvyšší kategorie UCI Bahrain Victorious a Jayco AlUla. Jezdcům ATT Investments se vyhnuly zdravotní komplikace, počasí bylo nadmíru příznivé, takže se podařilo odtrénovat přesně to, co bylo naplánováno.
 


Na kemp se dostavila kompletní sedmnáctka závodníků a s jedinou výjimkou ho také kompletní absolvovala. Výjimkou byl Matyáš Fiala, který chyběl dva dny, během nichž odletěl na Světový pohár v cyklokrosu do belgického Namuru a zase se vrátil zpátky do Španělska.

V týmu je osm nových tváří, jedním z nich je ještě v roce 2023 junior Jan Bittner: 

„Tohle bylo už letos třetí soustředění, což jsem v předcházející letech neměl a jsem za to moc rád. Servis máme v podstatě dokonalý.“

Nováčkem, i když o něco starším, je 25letý polský závodník Bartosz Rudyk, který může porovnávat zkušenosti z působení v předešlých kontinentálních týmech Santic-Wibatech a Voster ATS: 

„Tým na mě udělal obrovský dojem. Je to hodně jiné než v předešlých týmech. Doufám, že následující rok bude významným milníkem v mé dosavadní cyklistické kariéře!“

Po vánočních svátcích čekají závodníky ATT Investments začátkem ledna testy v laboratorních podmínkách, na něž naváže oficiální představení týmu v rámci tiskové konference, která se uskuteční 10. ledna v prostorách Autorizovaného dealerství Mercedes Benz SAGA PRAHA.

Většina závodníků s výjimkou těch, co mají školní povinnosti, se poté přesune individuálně zpátky trénovat do Španělska, aby se 8. února všichni opět sešli na druhém 13 denním týmovém soustředění.

Odtud už naskočí do závodní sezóny. Jedna skupina zamíří do Chorvatska a druhá nabere směr Řecko.
 

Zdroj a foto: tým 
ATT Investments


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Vydařený bikový víkend na Zličíně a pokračování ŠKODA Pražského MTB poháru už ve středu
30.04.2024 | Kategorie: MTB
ŠKODA Pražský MTB pohár pokračoval vydařeným víkendem v téměř ideálním cyklistickém počasí na Zličíně. Závodů se účastnilo velké množství ​bikerů z celé republiky.
Prima CUP na Dolní Moravě nebude jen o cyklistice, užije si ho každý
29.04.2024 | Kategorie: MTB
Dolní Morava se stane již po šesté dějištěm seriálu horských kol Prima CUP a jak už zde bývá zvykem, cyklistika nebude pouze jedinou možností, jak si užít druhý červnový víkend.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (29.4-5.5.2024)
29.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Nový týden, nová vlna slev! Přinášíme Vám čerstvou dávku výhod a jedinečných příležitostí. Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
Otevření cyklistické sezony 2024 Tatranu Kohoutovice
28.04.2024 | Kategorie: ostatní
Dne 27. dubna otevřeli cyklisté Tatranu Kohoutovice novou sezonu.
Canyon Neuron:ONfly – Elektrizující jízda nové generace!
26.04.2024 | Kategorie: MTB
Canyon představuje svůj nejnovější model elektrického horského kola, Neuron:ONfly 2024. Tento model přináší řadu inovací a vylepšení, které posouvají hranice toho, co je možné dosáhnout s elektrickým horským kolem.
» více novinek a videí