AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (15. 1. - 21.1. 2024)

AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (15. 1. - 21.1. 2024)

Datum vydání: 16.01.2024

Vstupte s námi do světa výhod a jedinečných příležitostí s naším pravidelným týdenním průvodcem! Představíme Vám nejatraktivnější a nejvýhodnější nabídky týdne! Ať už hledáte cokoli, naše týdenní výběry Vám pomohou ušetřit peníze a objevit skvělé produkty. Podívejte se na naše doporučení a připravte se na týdny plné úspor a radostných nákup.


1. Elite SUTO-T 



Trenažer elite suito-T je interaktivní domácí trenažér, který je variantou oblíbeného modelu suito dodávanou bez kazety. Je to výkonný a kompaktní trenažér, který nabízí realistický, přesný a zábavný zážitek z cyklistického tréninku. Trenažer má přímý přenos síly, což zajišťuje tichý a hladký průběh. Je také velmi kompatibilní s různými typy kol, ať už se jedná o městská, horská nebo silniční kola. Trenažer elite suito-T je ideální pro ty, kteří chtějí trénovat doma s maximálním komfortem a efektivitou 


Nyní v akci z 14990Kč na 11890Kč


KOUPIT

 

2. Barbieri Čistička na řetěz 



Barbieri čistička na řetěz je praktický a efektivní nástroj pro údržbu řetězu na kole. Jedná se o plastovou pračku, do které se vloží řetěz a naplní se speciálním odmašťovačem. Který je součástí balení. Poté se otáčí pedály a pračka čistí a odmašťuje řetěz pomocí kartáčů a válečků. Po čištění se řetěz promaže mazivem. Tento produkt pomáhá prodloužit životnost řetězu, zlepšit jeho funkčnost a snížit opotřebení komponentů. 


Nyní v akci z 300Kč na 216Kč


KOUPIT
 

3. Přilba R2 Ventu 



Přilba R2 Ventu je cyklistická přilba, která kombinuje aerodynamiku, ventilaci a pohodlí. Je inspirována špičkovými závodními přilbami a je vhodná pro všechny nadšené cyklisty. Přilba má precizně tvarovaný nízký profil, který využívá Venturiho efekt pro maximalizaci přívodu vzduchu a minimalizaci odporu. Přilba má také 20 ventilačních otvorů, které zajišťují vynikající odvětrání vnitřní části přilby. Přilba je vyrobena technologií In-Mold Shell, která zaručuje vysokou pevnost a nízkou hmotnost. Přilba má také ergonomický upínací systém, který se přizpůsobuje tvaru a velikosti hlavy a zvyšuje bezpečnost a komfort. Přilba R2 Ventu je certifikována dle normy CE EN 1078. 

 

Nyní v akci z 1849Kč na 702Kč


KOUPIT

 

4. Sada Sram NX Eagle 1x12 170mm 




Kompletní sada pohonu a řazení NX Eagle DUB s počtem převodů 1x12. 

- přehazovačka 

- páčkové řazení včetně objímky 

- kliky DUB 12s s DM 32z X-SYNC převodníkem 

- řetěz 126 článků 12s 

- kazeta PG-1230 11-50 zubů (kompatibilní s ořechy Sram/Shimano 8/9/10) 

- měrka vzdálenosti přehazovačky od kazety) 

 

Nyní v akci z 7699Kč na 5949Kč


KOUPIT

 

5. Everstar Cyklostar extra carbon čistič kol 5 l 




Profesionální pěnový čistící prostředek na nečistoty a mastnotu. Především na silně znečištěné mechanické části kol (řetěz, středy, pedály,...). Vhodný pro ruční mytí i do praček řetězů. Šetrný k lakům a povrchům jako je karbon. Ředitelný vodou. Snadná a přesná aplikace díky rozprašovači. 

 

Nyní v akci z 858Kč na 789Kč
 

KOUPIT
 

6. Northwave Origin Plus 2 pánské tretry 



Northwave Origin Plus 2 jsou pánské XC tretry na třívrstvé podrážce Speedlight 3D (tvrdost 10/15) s bezešvou konstrukcí a rychlosystémem Northwave SLW3. 

Bezešvá unibody konstrukce v prodyšném provedení redukuje nežádoucí tlaky a díky větracím zónám se stará o přísun čerstvého vzduchu. 

Utahování rychlosystémem Northwave SLW3 dial s možností precizního utažení/povolení jedním prstem je doplněno o spodní power strap na suchý zip. 

 

Nyní v akci z 3499Kč na 2990Kč

KOUPIT


Na tyto výhodné nabídky se můžete těšit každé pondělí. Vždy Vám přineseme novou dávku skvělých nabídek a příležitostí. Takže nezapomeňte být s námi, ať Vám neunikne žádná šance na úsporu a radostné nákupy.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Colnago G4-X: Aerodynamické prvky i na gravel kole
01.05.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
Colnago, prestižní italský výrobce jízdních kol, právě oznámil vydání svého nejnovějšího modelu, Colnago G4-X 2024. Tento model představuje nejnovější inovace a technologie v oblasti cyklistiky a slibuje, že posune hranice toho, co je možné na kole dosáhnout.
Stevens E-Maverick
01.05.2024 | Kategorie: MTB
Lehký a hravý pro maximální zábavu na stezce - to bylo zadání pro vývoj nové řady E-Maverick Light Assist e-fully.
Vydařený bikový víkend na Zličíně a pokračování ŠKODA Pražského MTB poháru už ve středu
30.04.2024 | Kategorie: MTB
ŠKODA Pražský MTB pohár pokračoval vydařeným víkendem v téměř ideálním cyklistickém počasí na Zličíně. Závodů se účastnilo velké množství ​bikerů z celé republiky.
Prima CUP na Dolní Moravě nebude jen o cyklistice, užije si ho každý
29.04.2024 | Kategorie: MTB
Dolní Morava se stane již po šesté dějištěm seriálu horských kol Prima CUP a jak už zde bývá zvykem, cyklistika nebude pouze jedinou možností, jak si užít druhý červnový víkend.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (29.4-5.5.2024)
29.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Nový týden, nová vlna slev! Přinášíme Vám čerstvou dávku výhod a jedinečných příležitostí. Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
» více novinek a videí