AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (22. 1. – 28.1. 2024)

AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (22. 1. – 28.1. 2024)

Datum vydání: 22.01.2024

Připravili jsme pro vás přehled aktuálních slev a akcí, které vás čekají. Hlavními taháky jsou speciální jarní úklidy skladů na eshopech Koloshop.cz a bike-eshop.cz. Z těchto akcí jsme pro vás vybrali pět nejzajímavějších nabídek. Věnujte pozornost zejména slevám na koloshop.cz, které jsou platné pouze v dnech 22. a 23. ledna 2024!
 

1. Přilba BELL 4Forty




Přilba Bell 4Forty je stvořená pro váš náročný bikerský zážitek. Navržená s ohledem na extrémní podmínky horské cyklistiky, poskytuje kvalitu, která by se nemusela stydět ani vedle dvakrát dražších modelů. Tato přilba disponuje hlubokým profilem na ochranu zátylku, optimálním odvětráním, pohodlným a přesným přizpůsobením.
 
Nyní v akci z 1919Kč na 986Kč
 

KOUPIT
 
 

2. Batoh Vaude Trail Spacer



 
Batoh Vaude Trail Spacer 18 přináší inovace do světa cyklistiky a horské turistiky. Jeho bezševová konstrukce Spacer Knit nejenže účinně absorbuje nárazy, ale také zajistí vynikající ventilaci a dokonalé přizpůsobení hlavě. S ohledem na životní prostředí navržený batoh disponuje dvěma bočními kapsami, dvěma kapsami na láhve, kompresním systémem a odrazovými prvky.
 
Nyní v akci z 3156Kč na 1505Kč
 

KOUPIT
 

 

3. Řídítka Ritchey WCS Carbon Neoclassic



 
Silniční karbonová řídítka Ritchey WCS Carbon Curve jsou vybavena kompaktní oblouky pro agresivní posez. S výjimečným povrchem v oblasti upínací plochy zajišťují zvýšené tření mezi komponenty, což umožňuje snížit momentovou sílu.
 
Nyní v akci z 4690Kč na 2136Kč
 

KOUPIT
 
 

4. Brzdový kotouč Sram XTR Dura Ace RT-MT900 CL



 
Brzdový kotouč Shimano XTR/DuraAce RT-MT900 s inovativní technologií Ice Freeza poskytuje dokonalý brzdný výkon pro horská i silniční kola. Díky schopnosti kotouče odvádět teplo zůstává brzdící síla stabilní i při dlouhých sjezdech. Systém upevnění Shimano Center Lock umožňuje snadnou montáž a demontáž díky inteligentnímu designu drážkovaného spoje a pojistného kroužku.
 
Nyní v akci z 1890Kč na 1290Kč

 
KOUPIT

 

5. Cyklonavigace Garmin Edge 840 Bundle



 
Cyklopočítač Edge® 840 přináší kompaktní design a kombinaci tlačítkového i dotykového ovládání pro intuitivní používání. Ve spojením s kompatibilním měřičem výkonu a snímačem srdečního tepu, nabízí schopnost vytvářet cílený adaptivní trénink přizpůsobený vašim individuálním potřebám.
 
Nyní v akci z 14490Kč na 12490Kč

 
KOUPIT


 



Na další výhodné nabídky se můžete těšit každé pondělí. Vždy Vám přineseme novou dávku skvělých nabídek a příležitostí. Takže nezapomeňte být s námi, ať Vám neunikne žádná šance na úsporu a radostné nákupy.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Colnago G4-X: Aerodynamické prvky i na gravel kole
01.05.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
Colnago, prestižní italský výrobce jízdních kol, právě oznámil vydání svého nejnovějšího modelu, Colnago G4-X 2024. Tento model představuje nejnovější inovace a technologie v oblasti cyklistiky a slibuje, že posune hranice toho, co je možné na kole dosáhnout.
Stevens E-Maverick
01.05.2024 | Kategorie: MTB
Lehký a hravý pro maximální zábavu na stezce - to bylo zadání pro vývoj nové řady E-Maverick Light Assist e-fully.
Vydařený bikový víkend na Zličíně a pokračování ŠKODA Pražského MTB poháru už ve středu
30.04.2024 | Kategorie: MTB
ŠKODA Pražský MTB pohár pokračoval vydařeným víkendem v téměř ideálním cyklistickém počasí na Zličíně. Závodů se účastnilo velké množství ​bikerů z celé republiky.
Prima CUP na Dolní Moravě nebude jen o cyklistice, užije si ho každý
29.04.2024 | Kategorie: MTB
Dolní Morava se stane již po šesté dějištěm seriálu horských kol Prima CUP a jak už zde bývá zvykem, cyklistika nebude pouze jedinou možností, jak si užít druhý červnový víkend.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (29.4-5.5.2024)
29.04.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Nový týden, nová vlna slev! Přinášíme Vám čerstvou dávku výhod a jedinečných příležitostí. Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. 
» více novinek a videí