AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)

AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (25.3-31.3.2024)

Datum vydání: 25.03.2024

Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více. Naše pečlivě vybrané kolekce jsou zde, aby Vám usnadnily hledání a zaručily úspory. Nechte se vést naší expertízou a zažijte radost z nakupování s vědomím, že ušetříte!


1. Kotoučová brzda Sram Level

 

Kotoučová brzda SRAM Level je hydraulická brzda pro horská kola, která nabízí plynulé a efektivní brzdění. Má dvoupístkový třmen, který poskytuje dostatečnou brzdovou sílu a kontrolu.
 
Nyní v akci z 1 753 Kč na 990 Kč


KOUPIT 



2. Salsa Warbird Carbon GRX

 

Salsa Warbird je závodní gravel bike a jeho geometrie s polečně s technologií Class 5 VRS (The class 5 Vibration Reduction System) zvyšuje stabilitu a pohodlí. Při dlouhých vyjížďkách budete vděční za velkou míru pohodlí. Bohaté úchyty na rámu a vidlici znamenají, že si při epických dobrodružstvích můžete vést vše od lahví až po vybavení na spaní.
 
Nyní v akci z 121 000 Kč na 87 999 Kč

 

KOUPIT

 
3. Dětská přilba POCito Crane MIPS

 

Dětská cyklistická přilba POC POCito Crane MIPS je vybavena nejmodernějšími technologiemi pro maximální bezpečnost vašich dětí. Ochrana proti rotačnímu nárazu MIPS znamená tlumení v případě nárazu pomocí pěny EPS o dvojí hustotě.
 
Nyní v akci z 2 790 Kč na 2 024 Kč

 

KOUPIT


4. Tretry Fizik R5 Overcurve

 

Nový model R5 Overcurve navazuje na kvality svého předchůdce R5B a posouvá je ještě dál. Svým designem, tuhou podrážkou, použitými materiály, ale přitom stále ještě za dostupnou cenu, nabízí výtečný mix skvělých vlastností. Zapínání Boa v kombinaci s jednou přezkou na suchý zip bezpečně a pohodlně obepíná chodidlo.
 
Nyní v akci z 3 599 Kč na 2 614 Kč

 

KOUPIT

 
5. Cannondale Trail 29" SE 3 2021

 

Je to horské kolo navržené pro zvýšení vaší hry a probuzení vášně pro trail. Je určeno pro nízko dopadové stezky, štěrkové cesty a pohodové jízdy. Kolo je vybaveno prémiovým rámem ze slitiny SmartForm C2, vidlicí RockShox Judy Silver TK s 120mm zdvihem a 11rychlostním řazením Shimano Deore.
 
Nyní v akci z 36 999 Kč na 27 999 Kč

 

KOUPIT




Autor: Tým CykloRepublic
Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
SP MTB v Araxá: Andreassen a Battenová vládnou horským kolům, čeští závodníci sbírají body pro OH
22.04.2024 | Kategorie: MTB

Závod Světového poháru v cross country horských kol poprvé startoval v brazilském Araxá a přinesl s sebou dramatické momenty a zajímavé výkony. vítězství si odvezli Simon Andreassen a Haley Batten.

 
» více novinek a videí